Kezdőoldal

Alakformálás

Masszázs

Kozmetika

Dermionológia arc és test negatív oxigénionos anti ageing kezelés

Tű nélküli Mezoterápia anti ageing kezelés

Napsugár fekvő infraszauna

Szépséget ajándékba

AKCIÓK!

Újdonságok

Programjaink

Írásaim

Átváltoztatjuk

Aktuális

Kapcsolat

 

 

 

 

 

OTP, MKB, K&H SZABADIDŐ SZÉP KÁRTYÁT ELFOGADUNK

Hááát....ezért érdemes felkelnem, s nap mint nap, szeretettel tenni a dolgomat :)
Késésben vagyok... Megérkezem a nap első vendégeként, legkisebb gyermekem kíséretében. A gyertyák már vidám fénnyel lobognak. Jó ide megérkezni; bár most izgulok a tizenöt perces csúszásom miatt. Sokszor feszített a tempó... Ildikó mosolyogva fogad. Épp azon gondolkodott, hogy Ő írta-e el az időpontot. Sűrű elnézés kérés közepette szabadulok meg a kezeléshez fölösleges ruhadaraboktól. Szabadkozom, amiért a gyerek is jött ( nincs óvoda és már nem volt időm elvinni mamához). Ildikó csak mosolyog és megnyugtat, hogy nincs semmi gond. "Elhelyezi" a gyereket is és kezdődhet a "munka". Kavitációs zsírbontó kezelés. Mit ne mondjak, rám fér! Ez a harmadik alkalom. Már nem lep meg, hogy a fülemben hallom széteső zsírsejtjeim sikolyát. Nem bánom, hogy visítoznak. Sőt! annak örülök, minél hangosabbak az egyébként kellemes "masszírozás" közepette. A gyerek érdeklődve figyel, olykor kérdez. Ildikó türelmesen magyaráz. Jön a dögönyözős rész; nyílnak a nyirokutak. Mindeközben beszélgetünk az élet nagy és apró-cseprő dolgairól, vidám és szomorú dolgokról. Kedves, nyílt, őszinte, figyelmes ember a beszélgetőpartnerem. Szeretek ide jönni. Az idő csak úgy röpül. A test mellet a lélek is könnyebb lesz, felszabadul. A gyerek kíváncsi, körbejár. Felfedezi a masszírozós fotelt. Új vendég érkezik, miközben én az utolsó felvonáshoz érkezem. Vörös foton. Aki próbálta már, tudja milyen. S, azt is tudjuk, hogy elengedhetetlen a feszesedéshez. Jönnek a fokozatok..., már 11-nél tartunk. Ildikó szerint kemény vagyok, pedig én talán már megállnék, de csak 2 fok van hátra a maximumig . Hát legyen! És lett! Csak az első pár pillanat nehéz, aztán már gyerekjáték a következő harminc perc. A közben érkezett vendég mellett a kifiam is kap egy kis kényeztetést. Ildikónk bekapcsolja neki azt a frankó fotelt. És a gyerek (is) boldog! Változás, szépülés, feltöltődés. Itt kapunk segítő kezet, bátorító szavakat, szívet melengető mosolyt. Lejárt az idő. Összeszedjük magunkat, köszönünk mindent, indulunk. Kiérve megszólal a gyerek: Jól éreztem magam!! S ezzel nincs egyedül. :)) Biztosan jövök/ jövünk még... Nyeremény volt ez a három alkalom és ezt szó szerint értem. Reménykedve osztottam meg a bejegyzéseket. Az izgalom és várakozás nem volt hiábavaló!! KÖSZÖNÖM! Visszajövök még. Vissza kell jönni!Ha csak egy -egy rövid beszélgetés erejéig is.Mert itt ezt is lehet. Mindig örülnek neked!

 

2015. 03. 16.

Néhány tanács - saját bevált tapasztalatom alapján - fogyókúrázóknak!

Először is egy nagyon fontos dolog! Ha elkezdünk fogyókúrázni, soha ne mondjuk el senkinek, mert akkor, biztos nem lesz az egészből semmi.

A fogyókúrát célszerű egy alapos méregtelenítéssel kezdeni. Szerencsére ma már ebben is a bőség zavarával küzdünk, ezért nehéz eldönteni melyik a leghatékonyabb.

Nos én kipróbáltam néhányat. Azt, hogy ki melyiket választja, nyilván a pénztárcája is befolyásolja, illetve az, hogy az orvosa melyiket javasolja. Minden esetben célszerű a véleményét kikérni.

- Az első és legegyszerűbb a herbáriákban kapható salaktalanító, vagy méregtelenítő tea. A keverékeket azért tartom hatékonyabbnak, mint pl. csak a zöld teát, mert több irányból indítanak támadást a szervezetben megülő méreganyagok ellen és az áruk is elfogadható. De készíthetünk saját magunk is keverékeket, kis segítséggel.
Célszerű ebben az esetben különböző zöldségleveseket készíteni, majd összeturmixolva, pár napos léböjtkúrával egészíthetjük ki a méregtelenítést. Igen jó célt szolgál pl. a káposztaleves. A léböjtkúra ideje alatt szilárd étel fogyasztását mellőzzük.

- A második - általam is kipróbált - léböjtkúra a dr Steinberger italok. (a neten most akciósan lehet rendelni)Van egy öt napos kúrára való összeállítás - búzafű, zöldség, ananász, cékla és sárgarépalé -, melynek során minden ásványi anyag bejut a szervezetbe, így sem éhséget, sem pedig fáradtságot nem érez közben az ember. Nekem a sárgarépalé volt a legszörnyűbb. A hét decis kiszerelést napi öt adagban kell elfogyasztani, bőséges folyadék kíséretében. Nagyon jótékony hatású, ezt követően jöhet egy egészséges diéta.

- A harmadik - ezt nem próbáltam, de állítólag nagyon jó a neten utána lehet nézni, és meg lehet rendelni - a colonix méregtelenítő program. Három részből áll. Rostból, kapszulából és teából. Állítólag nagyon jó. Ismerőseim, akik próbálták, nem csak megkönnyebbültek az egy hónapos kezelés során, de meg is szabadultak néhány kilótól. Elsősorban a has körfogatából.

Étkezés:

Mindent szabad, csak nem mindegy mit mivel. Szénhidrátot fehérjével SOHA!

Szénhidrát fogyasztása után 3 óráig
Fehérje fogyasztása után 4 óráig
Ha vétkeztünk és mégis csak összekevertük a fehérjét a szénhidráttal, 6 óráig nem szabad semmit enni. Ennyi idő kell ahhoz, hogy szervezetünk a táplálékot feldolgozza.

Gyümölcsöt csak éhgyomorra. 10 perc alatt felszívódik annak hasznos tápértéke.

A nyers és párolt zöldség, saláta, bázis étel, ami azt jelenti: mindennel fogyasztható.

Ha ezt betartjuk, még egy szeletke csoki is belefér.

www.labonita.hu

info@labonita.hu

Telefon: 06-30-420-9858

Nő lévén - sajnos saját tapasztalatból eredően is - tisztában vagyok azzal, hogy a terhességgel, a kor előrehaladtával, hormonháztartásunk " imbolyog", testünk működése megváltozik, amit persze borzasztóan utálunk! És azzal is tisztában vagyok, hogy a fogyni, szépülni vágyók nem igen ismerik – de nem is kell – egy-egy kezelés hatékonyságát. A bőség zavarával küszködve próbálják kiválasztani a számukra legjobban megfelelő test, vagy arcszépítő kezelést, amivel kordában tarthatják térfogatukat, ráncaikat.

Szeretném hozzáfűzni, hogy mint ahogyan oly sok minden másban, a szépészetben sem mindig a legújabb, a legdrágább ajánlatok a legjobbak, a leghatékonyabbak. Van, hogy egy „celeb” nyomására választ az ember, mert, hogy ha ő csont sovány lett akármitől, akkor 100 % biztos, hogy én is az leszek. (Ne feledjük el, hogy ők többnyire nevüket adják az egészhez, ezért ingyen kapva a kezeléseket, vagy továbbmenve, esetleg szép kis tiszteletdíjat kapnak mindezért)

Jönnek sorban a csodaszerek, a csodakészülékek – van, hogy csupán a neve változik meg egy-egy gépnek, csupán ettől lesz „legújabb eljárás” - de súlyunk, térfogatunk szinte semmit nem mozdul. Ha változik legtöbb esetben annak köszönhető, hogy közben szigorú diétát tartunk, és persze mozgunk.

A „fogyasztást”, szépészetet sajnos nagyon sokan, csupán jó üzleti fogásnak, befektetésnek tekintik. A tulajdonosok – tisztelet a kivételnek – legtöbb esetben be sem néznek az üzletbe. Mert van pénzük, berendeznek egy full extra szalont majd rábízzák az alkalmazottakra. Nem igazán foglalkoznak a kezelésekkel, azok hatékonyságával, „jó drágák voltak a szerkentyűk, akkor biztosan a legjobbak” gondolják, és ezzel el is van intézve.

A másik véglet, hogy egyetlen „alakformáló gép” beszerzése után, már kikiáltják, fogyiszalonnak üzletüket és ettől az egyetlen szerencsétlen géptől várják a csodás átalakulást.

ISMÉTLEM! TISZTELET, A KIVÉTELNEK!

Visszatérve hozzánk.

Nagyon jó látni, amint vendégeink végre megszabadulnak a már, már lefogyhatatlan zsírpárnáktól, a narancsbőrtől, ráncoktól. Ők nem csak külsőleg, belsőleg is megváltoznak. Egészségesebb életmódra váltanak, anélkül, hogy észrevennék, és ami a legfontosabb, szebbnek, csinosabbnak látják magukat, ezáltal NŐ AZ ÖNBIZALMUK, ami megváltoztathatja egész életüket. „Szép testben, szép lélek”! Nem véletlen ez a szlogenünk.

Persze ezeket a kezeléseket is célszerű minél fiatalabb korban elkezdeni, amíg a bőr rugalmasabb, könnyebben visszanyerheti - a fogyást követően - feszességet, könnyebben erősödik a kötőszövet. Természetesen ugyan ez vonatkozik az arcbőrre, nyakra, dekoltázsra is. Minél előbb kezdjük el kezelni, annál nagyobb az esély, hogy, bőrünk megtelik fiatalsággal. "Örök fiatalságot nem ígérünk, de késleltetett öregedést igen"!


Igen sokat tudunk alakítani a genetika okozta alma, vagy körte alkaton. Az ultrahangos kavitációs zsírbontó kezelésünknek köszönhetően a leadott zsírpárnák, kilók, centik szó szerint: leolvadnak testünkről. Az ultrahang kavitációt képezve, mozgásba hozza a zsírsejteket, minek hatására felmelegszenek, és folyékony halmazállapotúvá változnak. A kavitációs kezelést követően, a rádiófrekvenciás nyirokmasszázzsal a lebontott zsírsejteket a nyirokrendszer irányába tereljük, melyet a közel napi 3-4 liter folyadék bevitelével segítünk kiüríteni szervezetünkből.

Írhatnék kezeléseink jótékony hatásáról még oldalakon át, - hisz a fent leírt kezelés, csupán egy a sok közül - de beszéljenek helyettem a tettek! Ki kell próbálni!

Utószóként, mindenkinek azt javaslom, hogy ha bárki arra adja fejét, hogy valamilyen gépi, vagy manuális kezelés segítségével kíván megszabadulni a plusz centiktől, narancsbőrtől, ráncoktól akár nálunk, akár máshol, alaposan járja körbe, a kezelések menetét, győződjön meg azok hatásáról, gondolja meg ezerszer, hogy mire költi megtakarított pénzét.
Nem szégyen! Kérdezzen, kérdezzen, kérdezzen! s ha a válasz nem meggyőző.....még mindig van számos lehetőség:)

Én garantálom kezeléseink eredményes hatását és nem ismerek lehetetlent:)

La Bonita út a jó közérzethez!

 

*********

BŐRÜNK NEM FELEJT! Mielőtt továbblépnél, olvasd el!
Magyarországon egyedülálló napozásra, szoláriumozásra történő felkészítő kezelésünk, úgy nevezett Phy - saccaride barna alga hatóanyagot tartalmazó arc és test pakolás, mely a bőr alsóbb rétegeiben fejti ki védekező hatását az UV sugarak káros hatásai ellen. Kialakítja a bőr védettségét, aktiválja a természetes melanin képződést, egyenletes – gyors barnulást eredményez. A termékcsalád olyan antioxidáns hatóanyagokat tartalmaz, melyek megakadályozzák a bőr fény hatására történő öregedését.
Nyaralásra az első felkészítő kezelés indulás előtt kettő héttel ajánlatos, a második pedig indulás előtt.
Ez a különleges arc és testpakolás a szervezet természetes belső védekezését serkenti.
Napallergiásoknak, érzékeny bőrűeknek, májfolttól szenvedőknek és akiknek sok anyajegy borítja testüket, elengedhetetlen a használata. Sőt! Kötelezővé tenném!
Csupán két kezelés egészségünk érdekében!
(2x5000,-Ft)

Szoláriumozásnál 2-3 havonta célszerű megismételni!
HISZ A BŐRÜNK NEM FELEJT!

2015. 03. 16.

A hosszú szürkeség keményen rányomta bélyegét hangulatunkra. Befordultunk, feketébe, sötét színekbe burkolóztunk s észre sem vettük...hogy itt háj, ott háj és, csak most döbbenünk rá, hogy mindjárt itt a nyár.

Nos! Ennek vége! Ébresztő! Még ha nem is úgy tűnik, itt a tavasz, hozzunk egy kis színt az életünkbe. Félre a téli depresszióval!

Kezdjük talán egy méregtelenítő kúrával, majd jöhet egy egészséges diéta és nem utolsó sorban az alakformáló gépeink bevetése.

Később visszatérek a méregtelenítésre, a diétára, a mozgásra, de előbb az alakformáló gépek segítségének fontosságáról szeretnék néhány szót szólni. Ezt a pár sort a közel 6 év alatt kezelt, több száz elégedett vendégünkön elért eredmények alapján bátran merem leírni. Nem reklámfogás, tény!

1. A napsugár fekvő infraszauna, a mikroáramos zsírbontó, a görgőfejes vákum, az infrás tekercselés, méregtelenít, beindtja a fogyást, jót tesz a bőrnek, eltünteti a narancsbőrt, halványítja, csökkenti a striát, jó közérzetet biztosít stb. Néhány kezelés után, látványos eredményt mutat, ami megnövelt önbizalommal segít áttérni bennünket, egy egészségesebb életmódra. Segít abban, hogy párhuzamosan elkezdjünk egy ésszerű, normális diétát, és beiktassuk életünkbe a rendszeres mozgást. Segítenek abban is, hogy a kezelések, s a diéta során megszabadult zsírréteg után, ne lógjon, feszes maradjon bőrünk.

2. a 3 az 1-ben ultrahangos zsírbontó készülékünk az egyik legközkedveltebb gép az alakformálásban. Szinte hihetetlen, mennyire hatékonyan száll szembe a lefogyhatatlan zsírpárnákkal. Amikor megérkezett a gép, mi sem akartuk elhinni, mindazt amit írtak róla, így folyamatosan teszteltük. Vendégeinken a kezelt testrész körméretét megmértük a kezelés előtt és közvetlenül a kezelés után. Hihetetlen, de kivétel nélkül mindenkinél kevesebb lett az eredmény. Volt akinél egy-két cm-rel, de volt olyan vendégünk is, akinél 3 cm-rel mutatott kevesebbet a centiméter.

Tudjuk, hogy a hason megtapadt háj, a legkártékonyabb az egészségre. Melegágya a keringési problémákat, szív és érrendszeri betegségeket, cukorbetegséget okozó méreganyagoknak. És persze azt is, hogy talán ettől a legnehezebb megszabadulni. Nos az ultrahangos zsírbontó készülék ezek eltüntetésében, igen csak nagy mester. Hihetetlen eredményeket érünk el. De hasonlóan segít a körte alakot képező széles csípő, aránytalanul vastag comb, illetve a felső karon, tokán megtapadt háj eltüntetésében is.

És még egy nagyon fontos dolog! Az ultrahang súrlódással szétroncsolja a zsírsejteket, ezzel esélyt sem adva az újratöltődésüknek. A teljeskörű kezeléshez természetesen hozzátartozik egy rádiófrekvenciás nyirokmasszázs, mellyel elvezetjük a lebontott méreganyagokat a kiváltó szervekhez, majd egy vörösfotonos utókezeléssel regeneráljuk a bőrt.

Hááát igen! Most.... próbáljuk meg rendbe hozni mindazt, amit a tél folyamán elrontottunk. Nézzünk a tükörbe!

Igen fontos teendőnk az ördögi körforgás újabb köre, már ami a testünket illeti! Sajnos, ezeket a köröket én magam is évről-évre lefutom:( Hiába a fogadalom, képtelenség a téli hónapokban - Karácsony, Szilveszter, Húsvét - a szigorúan megfogadott diéták betartása. Kevesebbet mozgunk, begubózunk a jó meleg kuckónkba és nasizunk. A tavasz beköszöntével aztán kétségbeesve nekilátunk, hogy a télen összeszedett "bálnazsír"-tól megszabaduljunk, hogy a fűrdőruhában, falatnyi szoknyában, rövidnadrágban tökéletesen feszíthessünk.

A La Bonita segít! Szalonunkban mindenre van megoldás. Tulajdonképpen annak idején, amikor el kezdtem foglalkozni a nők két legnagyobb ellenségével a ráncokkal és a túlsúllyal, saját tapasztalataimból indultam ki. Rengeteget kűzdöttem azért, hogy két gyerek felnevelése, munka és az évek múlása mellett is nő maradjak. Ezért is állítottam össze egy olyan programot, elfogadható árakkal, hogy minél több - hasonló problémákkal kűzdő - nő társamon tudjunk segíteni. Még mindig olcsóbb, mint évről évre kicserélni a ruhatárunkat, vagy lelkiismeret furdalással nap mint nap ugyan abban a pár, bő göncben rohangálva abban reménykedni, hogy talán egyszer belefogyunk kedvenc ruhadarabjainkba. Tenni kell érte. Először is minden az agyban dől el. Amikor ezt megtörtént, térj be hozzánk, mi segítünk. Annyi irányból támadjuk meg a zsírsejteket, hogy szinte kizárt dolog, hogy ne adj le néhány cm-t a körméretedből, majd néhány kilót a súlyodból.

Egy kis kézzelfogható ízelítő eredményeinkből:
2011. év elején indult az egyik csatornán az "átváltoztatjuk" c. műsor, ahol is mi vállaltuk, hogy lefogyasztjuk a résztvevőket. Sajnos a 9 jelentkezőből 8-an több kiló súlyfelesleggel rendelkezett.

Az első adásban szereplő Brigi még fiatal ahhoz, hogy alakformálással kezdtük volna az átalakítását. Nála - mivel még soha nem volt kozmetikusnál - arckezelést, gyantázást és egyéb apróságot csináltunk.

A második adásban résztvevő Marikát ránctalanító arckezelésekkel fiatalítottuk, és persze ultrahangos zsírbontó kezeléssel csökkentettük haskörméretét. Néhány kezelés (kb. 5-6) után, 10 cm-rel lett kevesebb a derékbősége. (Nála egészségügyi probléma korlátozta további kezelések lehetőségét)

A harmadik adásban résztvevő Vali? na ő egy külön szám volt. Először is megsértődött, mert jó indulattal azt mertem mondani, hogy "hivatásánál fogva, az arcbőre ki van téve az időjárás viszontagságainak, így sokkal jobban oda kell figyelni rá, mint egy átlag embernek". Szociális gondozó és kerékpárral közlekedik, esőben, szélben, hóban, sárban. Minden tiszteletem az övé. Ő volt az, akinél a "lovagló" szindróma jelentkezett. Alkati adottságához, nyilván a kerékpározás is rendesen hozzájárult. Rendbehoztuk az arcát - bár folyamatos ápolásra szorul - és a lehetőségekhez képest a ruhaméretét is csökkentettük egy-két számmal. (fémallergiája korlátozta az igénybe vehető kezelések lehetőségeit)

A 4. adásban - bár kértem, hogy az egyik "nehéz bombázó" kerüljön adásba, de a több százezer forintos kezelések ellenére üres fülekre talált - Erzsó került, aki igen nagy kihívás volt számunkra. Ő korábban nagyon nagy súlyfelesleggel rendelkezett és minden irányítás nélkül, diéta mellett fogyott 30 kilót. Hozzánk elsősorban a hasán megereszkedett bőrével jött, annak állagán szeretett volna javítani és persze az arcán. Sok mindent bevetettünk, hisz a hasán a bőre egy harmonikára hasonlított. Mezoterápiával kezeltük, ultrahanggal vittünk be külön az Ő számára rendelt anyagot, gyengéd görgőfejes vákummal és mikroárammal erősítettük a kötőszövetet. (és otthoni használatra is javasoltunk, adtunk anyagot) Nyílván több kezelésre lett volna még szüksége, de nagyon szép eredményt értünk el, a két és fél hónap alatt is.

Az 5. adásban volt Melinda. Őt is két és fél hónapig kezeltük. Mindenféle kezelést bevetettünk, meg is lett az eredménye. 2-3 szám a ruhaméretből. Persze ez május közepén mért eredmény, hisz akkor befejeztük a kezeléseket.

A 6. adásban Szilvi volt. Nála nagyon óvatosan végezhettük a kezeléseket visszér problémája miatt, de kapcsolataimnak köszönhetően, Budapesten azt is rendbehozták egy különleges injekciós eljárással. (az eljárás fontos szempontja, hogy nem kellett pihenni a szúrást követően, teljes életet élhetett, mozoghatott, sportolhatott stb.) Nem tudom mennyire, mert azóta nem találkoztam Szilvivel...még egy köszönöm erejéig sem. Remélem szépen rendbehozták és a nálunk beindult fogyását tovább fokozhatta.

Utoljára maradt a két nehéz bombázó. Bevallom, januárban a válogatáson nem volt szívem senkire nemet mondani. Mind a 9 jelentkezőnek bevállaltam a kezelését, teljesen ingyen.

Betty! Ő talán most volt adásban. Februárban kezdtük a kezelését és május 13-án mért eredmények szerint - akkor fejeztem be a televízióval az együttműködést - 15 cm-t adott le a has körméretéből, de természetesen, vékonyabb lett néhány centivel a combja, a csípője....mindene. Szinte hihetetlen, bár ismerve kezeléseink hatékonyságát, egy egészséges emberen - ráadásul, ha partner is a legjobb eredmény eléréséhez - csodákra képesek ilyen rövid idő alatt is. Csináltunk ultrhangos zsírbontás, rádiófrekvenciás nyirokmasszázst, vörösfotonos bőrregenerálást, thermopaplanos méregtelenítést, mikroáramos zsírbontást, - amikor úgy ítéltük meg, szükség van rá, mikroáramos feszesítést - görgőfejes vákuummasszázst egybekötve infralámpa alatti tekercseléssel. Szóval, szinte minden nap csináltunk valamilyen kezelést. Meg is lett a hatása. Azt, hogy május közepétől mennyire maradt tartós az eredmény nem tudom. Bár amennyire elszánt volt Betty, biztosan mindent elkövetett azt követően is miután mi befejeztük a kezeléseket, a fogyás, vagy az eredmény megtartása érdekében.

Edit! Ő talán most kerül majd adásba. Ő egy igazi izmos, motoros amazon volt. Kőkemny izmokkal, melyek között sajnos a cellulit, a zsírpárna rendesen megtapadt. Igazi kihívás volt számunkra! Nem tudom mi van vele, csupán azt, hogy amíg mi kezeltük - február elejétől május közepéig - 20 cm-t adott le a csípő körméretéből. Természetesen a dereka, és combja körmérete is csökkent, de ez a 20 cm volt igazán szembetűnő. Talán még ennél is jobb eredményt érünk el, ha kezelés közben nem kerül kényszerpihenőre. Kificamította a bokáját, így egy időre fel kellett függesztenünk a kezeléseket.

Nos azt hiszem, ezek a számok, önmagukért beszélnek. Ha valaki a La Bonitára bízza magát, biztos, hogy jó kezekbe kerül.

Mindezt azért írtam le, hogy honlapom olvasói kézzelfogható ízelítőt kapjanak kezeléseink eredményességéből.

.......................................

Érdemes honlapunkat nézegetni, - bár ez, a régi és az új is szerkesztés alatt áll - hisz annyi új szolgáltatásunk van, hogy már a számát sem tudom:)

Mindegyik színvonalas, egészségtani hatásuk nagyon jó és megpróbáltam olyan árakat kikalkulálni, ami, szinte mindenki számára elérhető.


...................................................


Így a tél megpróbáltatásai után foglalkozzunk kicsit többet az arcbőrünkkel, hisz a hideg, a szél, a hó alaposan próbára tette. Regenerálásra, táplálásra és nem beszélve a feszesítésre, fiatalításra - saját magamon is megtapasztaltam jótékony hatásukat - ajánlom a Top Head negatív oxigénionos arc szépítő, fiatalító kezelést, melynek egészségtani hatása sem elhanyagolandó. Vagy pl. a Swiss Beauty Fashion Zafír kabinos kezelését, vagy az Etre Belle Hyaluronic 3-at, vagy a Yellow Rose Hyaluronic kezelését (érdemes kiemelni fehérítő hatását) vagy egy tápláló arc dekoltázs masszázst, ultrahangos hatóanyagbevitellel, őssejtmaszkkal....! De sorolhatnám tovább a jobbnál jobb - természetesen egyénre szabott - tápláló kezeléseinket.

Továbbra is hódít a tű nélküli mezoterápia! Nagyon jó kollagéntermelést serkentő, bőrtápláló ampullákat használunk, így vendégeink már az első - fájdalomnélküli - beavatkozás után látványos eredménnyel távozhatnak, megszabadulva ráncaik egyrészétől.


Tehát! Most így nyár előtt rengeteg újdonsággal, szeretettel várunk minden kedves vendéget. Tudom, hogy van más ezer dolog, amire költeni kell, de csak egy életünk van.

Névnapra, születésnapra kérj szépséget ajándékba:

......................................

 

MÉREGTELENÍTSÜNK (majd) DINNYÉVEL!

A nagy kánikulában a behűtött dinnye kiváló felfrissülést hoz. A nyár méregtelenítésre is igen alkalmas, mert ilyenkor sokkal több folyadékot kívánunk, mint télen. Aktiválhatjuk vízháztartásunkat, ezt a sejtek felgyorsult anyagcseréje is segíti. Zöldségekhez, gyümölcsökhöz pedig könnyen és olcsóbban juthatunk. Háromnapos léböjtöt ajánlunk.
 

A rendszeres gyümölcsfogyasztás a kiegyensúlyozott táplálkozás egyik alappillére. A zöldségekben és a gyümölcsökben rengeteg vitamin, ásványi só, nyomelem, anyagcserét aktiváló enzim és sok immunerősítő anyag van. Gyakorlatilag nem tartalmaznak zsírt és fehérjét, szénhidrátjukat pedig nagyon gyorsan megemésztjük: cukortartalmuk egyből a vérbe kerül, és azonnal energiát ad. A gyümölcsök rosttartalma magas, a pektin pedig megköti a koleszterint és a salakanyagokat. A gyümölcskúra tehát alaposan kitisztítja a bél nyálkahártyáját, „kitakarítja” az emésztőrendszert.

Kiváló folyadékpótló, rengeteg ásványi anyaggal
Kiváló folyadékpótló, rengeteg ásványi anyaggal

 

Élettani előnyei

Az érett dinnye erőteljes illatot áraszt, és a szárvégződésénél apró repedés látható. A görögdinnye legjobban meleg éghajlaton termeszthető, ha elég vizet kap. Vizelethajtó hatású, így a vese alapos tisztításához segít.

Különösen sok benne a C-vitamin, ami az immunrendszert erősíti, és növeli a koncentrálóképességet. Van benne B6-vitamin, amely segíti a szervezetbe került fehérjék feldolgozását és újrahasznosítását. Magas a folsavtartalma, amely fontos a keringés zavartalan működéséhez, a növekedéshez és a haj szépségéhez.

A színes dinnyehúsban sok a karotin, amely a szervezetbe jutva A-vitaminná alakul át, így serkenti az agyműködést, és fokozza az idegsejtek tápanyagellátását. Likopin- és karotintartalma rákmegelőző hatású.

Ásványi anyagok tárháza, aktiválja a szexuális hormonokat, fokozza a libidót: az idegsejtek működéséhez és a szexualitás zavartalanságához szükséges mangánt tartalmaz. A görögdinnyében a vérképzéshez és a sejtlégzéshez szükséges vas is megtalálható.

A sárgadinnye magas karotin- és C-vitamin-tartalma is védi a szív koszorúereit. A benne lévő kálium csökkenti a magas vérnyomást, s a nátriummal együtt az idegrendszeri jelek továbbítását, az izom-összehúzódás elindítását, a szívritmus és a vérnyomás szabályozását végzi. Az adenozin pedig lassítja a véralvadást, ezáltal véd a trombózis ellen.

Bármelyik dinnyét választjuk, a gyümölcsöt – a szokással ellentétben – étkezés előtt együk. A még üres gyomorba kerülő fontos anyagok így könnyebben felszívódnak, s a benne lévő savak és rostok élénkítik a bélmozgást, elősegítve az emésztést. A dinnyét sokféleképpen feldolgozhatjuk: húsát apró kockákra vágva és tálba téve salátaként tálalhatjuk, ízesítéséhez friss mentát ajánlunk, más gyümölcsökkel is jól összeillik, vegyes gyümölcssalátának. A görögdinnyének még a magja is felhasználható: megpirítva ízletes rágcsálnivaló. Sárgadinnyéből finom turmix készíthető tejjel és vaníliás cukorral.

 

Méregtelenít és vitalizál is a dinnye
Méregtelenít és vitalizál is a dinnye

 

Méregtelenítés

A dinnye 95 százaléka víz, így kiváló méregtelenítésre. A dinnyekúra megfiatalítja szervezetünket, és fogyókúrához is ideális program. A vitaminok és ásványi anyagok a keringés útján eljutnak életfontosságú szervekhez, minden egyes sejthez. Fiatalító, jótékony hatásukat mindenütt kifejtik, a csontokban, a fogakban, a szemben, a bőrben, a hajban, a körmökben.

 

Tippek
A görögdinnyét hűtőben kell tárolni, mert szobahőmérsékleten gyorsan megromlik. A megkezdett görögdinnye friss marad, ha fóliával letakarjuk. A sárgadinnyét tartsuk szobahőmérsékleten, és csak fogyasztás előtt fél órával hűtsük le. A hideg ugyanis enyhén szívóssá teszi a húsát, és elveszi a zamatát.

Tarthatunk egynapos dinnyekúrát is, de az ideális a háromnapos méregtelenítés. Ilyenkor a gyümölcsön, az ásványvízen és a teán kívül alig fogyasszunk szilárd táplálékot. Mivel a folyadékháztartásunk rendben van, közérzetünk és állóképességünk sem romlik. A kúra közben jótékony hatású a szauna, a masszázs, és naponta legalább egy óra intenzív mozgás. Három nap múlva szinte újjászületünk!

A dinnyediéta receptje

A kúrát megelőző napon felkészíthetjük szervezetünket a tehermentesítő napokra. Ilyenkor már csak könnyebb ételek kerüljenek a tányérunkra, és vacsora előtt igyunk meg egy pohár lenmagos vizet (2 evőkanál lenmagot keverjünk el 3-4 deciliter vízben)!

Az ideális esetben három napig tartó léböjt idején reggelire együnk egy szelet barna kenyeret egy kis vajjal, mellé 2 evőkanál sovány túrót, amelyet retekkel, zöldfűszerrel ízesíthetünk. Ebédre, uzsonnára, vacsorára pedig dinnyét, dinnyét, dinnyét, mennyiségi korlátozás nélkül!

Mellé bőségesen igyunk (legalább 1,5–2,5 liter) nátriumszegény, szénsavmentes ásványvizet és gyógyteát. Kávé helyett igyunk koffeinmentes italt vagy fekete teát, de cukor helyett édesítőszerrel és egy kevés sovány tejjel fogyasszuk!

Rengeteg jó tulajdonsága mellett laktat is, így a kúra nem megerőltető
Rengeteg jó tulajdonsága mellett laktat is, így a kúra nem megerőltető

 

.......................

Remélhetőleg, most már minden kedves vendégünk értesült arról, hogy január elején kiköltöztünk a Korzóból és legalább olyan lelkesen, hatékonyan és színvonalasan folytatjuk tevékenységünket a Nyár utca 10 sz. alatti Levendula Ház Nyírfa utca oldalán lévő ideiglenesen berendezett új szalonunkban, mint annak előtte.

.............................................

 

 

 

 

 

La Bonita SPA!