Kezdőoldal

Alakformálás

Gépi testkezelés

Manuális testkezelés

Masszázs

Kozmetika

Dermionológia arc és test anti ageing oxxigénionos kezelés

Tű nélküli mezoerápia

Napsugár fekvő infraszauna

Szépséget ajándékba

AKCIÓK!

Újdonságok

Programjaink

Írásaim

Átváltoztatjuk

Aktuális

Kapcsolat

 

OTP, MKB, K&H szabadidő SZÉP KÁRTYÁT ELFOGADUNK


Tégy egy lépést egészséged érdekében! Térj be hozzánk, még ma!
Szabadulj meg a lefogyhatatlan zsírpárnáktól, hámozd le könnyedén a narancsot....... csak nálunk!!

Tudod mekkora veszélyt hordoz az egészségre a hason megtapadt zsírréteg! Melegágya a szív-érrendszeri betegséget, a cukorbetegséget, a magas vérnyomást ......stb okozó méreganyagoknak!
Ne fogadd el! Ne törődj bele! Szabadulj meg tőle!
A segítség előtted áll! La Bonita!

Lépd át küszönbünket!

*****

3 AZ 1-BEN ULTRAHANGOS KAVITÁCIÓS ZSÍRBONTÁS
"ZSÍRLESZÍVÁS SZIKE NÉLKÜL"

Az ultrahangos zsírbontás 3 az 1-ben olyannyira fájdalommentes, hogy vendégeink néha el is alszanak a kezelés alatt. Nincs erőlködés, nincs fájdalom, lazítva, pihenve fogyhatsz akár 3 centit is óránként, miközben nyugodtan szunyókálsz.

Ha karcsúbb szeretnél lenni, fogyni akarsz vagy csak feszesebb bőrről álmodsz, akkor számodra ez a legjobb módszer…

Miért 3 az 1-ben?

  • mert 1 kezelés alatt akár 3 centit is csökkenhet a kezelt testrész körmérete
  • mert 1 kezelésnek 3 hatása van (fogyás, narancsbőr megszüntetése, méregtelenítés)
  • mert 1 kezelésnek 3 fázisa van (bontás, kiürítés, regenerálás)

Ultrahangos-kavitációs zsírbontás előnyei:

  • hatékony: maradandó változást eredményez műtéti beavatkozás nélkül, nem érzel fájdalmat, nincs műtéti kockázat, nincs lábadozási időszak és mellékhatás, az eredmény mégis tartós marad
  • látványos: a kezelt terület centiméterekben mérhetően kisebb lesz a kezelés végére, egy-egy kezelés során 2-3 centiméteres körméret csökkenést tapasztalhatsz
  • gyors: egy kezelést akár egy ebédszünet alatt is elvégezhetsz. Egy teljes kúra 6-10 alkalom, alkalmanként 50 perc, hetente egyszer
  • biztonságos: a lebontott zsírt a szervezeted maga üríti ki a nyirokrendszeren, és a májon keresztül, természetes úton. Klinikailag bizonyított, hogy a szomszédos vér- és nyirokerek, idegek vagy kötőszöveti elemek nem károsodnak, csak a zsírszövetek
  • egészséges: a cellulitisz (narancsbőr) esetében is jelentős javulást érhetsz el vele, a bőr petyhüdtsége is megszűnik, az izmaid tonizáltabbá válnak, a zsírral együtt a hozzájuk kapcsolódó mérgek is távoznak a szervezetedből
  • hiánypótló: olyan helyekről farag le a kezelés, ahonnan sport segítségével sem tudnál zsírt égetni, vagy ha mégis, csak kőkemény kitartással (has, fenék, comb, derék, toka, felkar)

Hogyan működik?

A fókuszált ultrahangos-kavitációs (40000 Hz), rádiófrekvenciás és foto-elektro-dinamikus kezelés 3 lépésben történik. A 45 perces kezelések során különböző masszírozó fejeket helyezünk a fogyasztandó területre, és azokat folyamatosan mozgatva megdolgozzuk, masszírozzuk a test felületét. Ezzel a következő hatásokat hozzuk létre:
 
- Szétbontjuk a sejtekben raktározott zsírt (40.000 Hz-es ultrahanggal, kavitációval )


- A felszabadított zsírt a nyirokrendszerbe juttatjuk, fokozzuk a méregtelenítést, felgyorsítjuk azok kijutását a szervezetből (500 KHz-es rádiófrekvenciával)

- Javítjuk a kötőszövetek állapotát, regeneráljuk a bőrt és formáljuk az alakot, csökkentjük a narancsbőrt (vörös foton és vibráció segítségével)

Milyen testrészeken alkalmazható?

Közvetlenül a bőr alatti zsírpárnák esetében alkalmazható a leghatékonyabban, mint pl.: has, fenék, comb, derék, toka, felkar stb.

A 3-az-1-ben ultrahangos kavitációs zsírbontás akár egy kezelés után is azonnali eredményeket mutat, amit centiméterekben lehet mérni. A terápia során a kezeléseket heti rendszerességgel ismételve, egy 4-6 kezeléses kúra után látványos változást tapasztalhatunk a kezelt testrészek körméretében, és a méregtelenítés miatt a közérzetünkben, lelkiállapotunkban is.

Javallatok:
- Kezelés előtt egy órával ne együnk. Hogy a kezelés hatását fokozzuk, utána sok folyadékot kell inni, két litert vagy többet, és a felszabadított zsír visszaépülése ellen pár napig ajánlott a zsíros ételek kerülése. Az elszántabbak egy-két gyümölcsnapot is beiktathatnak a kezelés időszakára.

- A zsírbontás a fogyókúra hatását fokozza.

- A fogyasztó szerek szedését célszerű abbahagyni a zsírbontó kezelések megkezdése előtt, mert minden szer másképp hat a szervezetre.

- Kezelés után enyhe álmosság jelentkezhet.

Ellenjavallatok:

Magas vérnyomás, nyombélfekély, gyomorfekély, cukorbetegség, lázas betegség, más súlyos has tájéki rendellenesség (has kezelés esetén), menstruáció a kezelés időpontjában, terhesség, szoptatás, a kezelt testfelületben fémtárgy (pl. piercing, protézis), kényszeres evéssel járó mentális vagy fizikai betegségek. Műtét utáni lábadozás során 3 hónapig nem ajánlott.

*******************

DERMIONOLÓGIA
(www.oxigenion.hu)

Szalonunkba is eljutott az a módszer, mely egyidejűleg, minden veszély nélkül képes elérni az anti aging hatást és a sav-bázis egyensúly normalizálását mind a test, mind az arckezelések terén. A test egy zárt térben fekszik, ahol plazmát hozunk létre (a plazma ionizált gázt, ionizált levegőt jelent) mely elektromos vezető képessége révén képes elnyelődni a bőrben.

- bőrfiatalító
- feszesebb, erősebb kötőszövet
- gyorsabb fogyás
- anyagcsere fokozás

- csökken a narancsbőr
- nő a vitalitás
- fantasztikus egészségügyi hatás
-
feszesebb has, popsi, comb
- A bőrön át felszívódó negatív oxigénion anti ageing hatása az
egész szervezetre jótékony hatással van.

..............................

Napsugár fekvő infraszauna:

30 perc= -800 kcl
- gyorsítja a fogyást
- segít a narancsbőr eltüntetésében
- erősíti az immunrendszert
- méregtelenít
- stresszcsökkentő ….stb.

 

 

ÚJ GENERÁCIÓS FOGYASZTÓGÉP

 

Görgőfejes vákúm:
- narancsbőr kezelés (összes típus)
- helyi nyirokmasszázs
- kötőszövet feszesítés
- karcsúsítás
- salak- és méreganyag eltávolítás

Mikro áramos zsírbontás:
- zsírbontás- lokális alakformálás
- anyagcsere fokozó
- salak- és méreganyag eltávolítás

Mikro áramos izomstimuláció:
- anyagcsere fokozó
- kötőszövet feszesítő
- izom tónus növelő

 

Thermoágy - száraz meleg

- Méregtelenítés
- Fogyás beindítás
- Cellulitisz csökkentés

 

A Thermoágy és a Napsugár infraszauna beindítja a fogyást, fellazítja a zsírsejteket, megkönnyíti a mikroáramos zsírbontás hatékonyságát. Ezért célszerű a két kezelést egymást követően felvenni.

24, de legkésőbb 48 órán belül jöhet a 40 perces görgőfejes vákuumos kezelés, 50 perc infralámpa alatti tekercseléssel! A kiegészítő testkozmetikum fokozza a kezelések hatékonyságát.

Már az első kezelések után érezhető a különbség! A bőr egyenletes, finom, símább tapintású lesz és a narancsbőr szép lassan kezd eltűnni.


Nagyon jó érzés látni, hogy vendégeink elégedetten, nagyobb önbizalommal és persze jó néhány centitől megszabadulva - szinte már családtagként - távoznak szalonunkból.

Erre a programra igen hatásos és pénztárca kímélő - az ember rosszabb helyre is kidob ennyi pénzt pl. a súlyfelesleg összeszedése sem volt ingyen - a 10 alkalmas, kidolgozott kombinált bérlet.

Persze célszerű odafigyelni az étkezésre, és a mozgásra! A fogyás, a ruhaméret csökkenés elérése olyan mint egy kapcsolat. "....egy férfit sokkal könnyebb megszerezni, mint megtartani"

Tegyünk érte!
Legyünk fittebbek, egészségesebbek és még az élet borúsabb oldalát is naposabbnak látjuk:)