Kezdőoldal

Alakformálás

Masszázs

Kozmetika

Dermionológia arc és test oxigénionos anti ageing kezelés

Tű nélküli mezoterápia

Napsugár fekvő infraszauna

Szépséget ajándékba

AKCIÓK!

Újdonságok

Programjaink

Írásaim

Átváltoztatjuk

Aktuális

Kapcsolat

 

 

 

 

 

 

DERMIONOLÓGIA:
OXIGÉNTERÁPIA A BŐR TERMÉSZETES ÖREGEDÉSE ELLEN – ÚJ ANTI AGING KEZELÉS

FIATALODJ ÉVEKET KÜLSŐLEG-BELSŐLEG!

DERMIO CARE ® KÉSZÜLÉK
"TOP HEAD " IONBÚRA
az arc-dekoltázs fiatalítására, ránctalanítására.

DERMIO CARE ® KÉSZÜLÉK
Oxigénionfűrdő az egész testre!
Erősíti a kötőszövetet, feszes popsi, feszes comb, feszes has!
Sav-bázis egyensúly beállítása az egész szervezetben!!!!!


(az eljárásról röviden! hosszan a www.oxigenion.hu honlapon)

Szalonunkba is eljutott az a módszer, mely egyidejűleg, minden veszély nélkül képes elérni az anti aging hatást és a sav-bázis egyensúly normalizálását mind a test, mind az arckezelések terén. A Top Head alkalmazása során ehhez társul az egész szervezet anyagcsere folyamatainak összehangolása. A test egy zárt térben fekszik, ahol plazmát hozunk létre (a plazma ionizált gázt, ionizált leveg őt jelent) mely elektromos vezető képessége révén képes elnyelődni a bőrben.

A HÁRMAS HATÁS EGYEDÜLÁLLÓ

1. Több energiát juttat a b őrben a sejtekhez, ezáltal több és jobb min őség ű a sejtosztódás.Meger ősíti a sejtek közötti szerkezetet és regenerál.

Bőrfiatalító hatása van.

2. A savak biokémiai semlegesítése révén az arány a bázikus hatás felé mozdul el, ezáltal javítja a kollagén szintézis minden mozzanatát a kezelt felületen. (test, arc).

Feszesebb lesz a kötőszövet.

3. Az inhaláció (belélegzés) során az egész szervezetre hat, a negatívan ionizált oxigén hatalmas energiája révén.

Célja: az anyagcsere folyamatok összehangolása, szabályozása, fokozása.

A módszer tudományos háttere

A földön él ő valamennyi szervezeteknek van egy közös jellemz ője, az anyagcsere. Quantumfizikai megközelítésben az anyagcsere akkor m űködik tökéletesen, ha a pozitív és a negatív töltések aránya megfelel ő. Bizonyított, hogy az emberi szervezet elektromosan pozitív él őlény, ezért az anyagcsere egyensúlyához negatív töltés szükséges, amit az oxigén biztosít. Azért kell folyamatosan lélegeznünk, mert minden oxigén molekula szállít bizonyos mennyiségű elektromosságot.

Az öregedés, mint energia krízis: a tüdőnk egy idő után nem képes azt a negatív töltés mennyiséget biztosítani a szerveinknek, amire szükségük lenne. A szervezetünk a létfontosságú szerveinket látja el először energiával, míg a bőrünk a sor végére került. Így a bőrünk szenvedi meg először ezt az energia válságot. Következménye, hogy megváltozik a bőr elektromos töltöttsége, így nem lesz kielégítő a sejtosztódás, vékonyabb lesz, elveszíti rugalmasságát.

A megoldás: energia, vagyis negatív ion kell a b őrnek. A Dermionológia eljárás ezt az energiát külsőleg, közvetlenül biztosítja a b őr bazális rétegének, (Stratum Bazale) ahol a sejtosztódás zajlik, így az anyagcsere spontán aktiválódik úgy, mint fiatalabb korban. Az eredmény azonnal látszik az epidermisz meger ősödésében és az extra celluláris mátrix (ECM) er ősebb kohéziójában.
Ennek az eredménye az anti aging hatás, melyről idáig csak álmodni mertünk. Az új báziskúra, amely feszesíti a bőrt és csökkenti a cellulitot.

A savasodás megszüntetésére: Dermio Care®
A nem kielégítő anyagcsere folyamatok maguk után vonják a sav- bázis egyensúlyfelborulását, bekövetkezik az elsavasodás (acidózis), a pH érték 7,38 pH alá csökken.Szervezetünk rögtön jelzi ezt az állapotot, petyhüdt bőr és narancs bőr képében, majd beindul egy folyamat, ami a seprűvénák, visszerek, artrózis, csontritkulás betegségeket eredményezik. A túlsavasodás okai között a modern életvitelt, a túlzott húsfogyasztást és a mozgásszegény életmódot jelölhetjük meg.

A megoldás: a többlet savmennyiség semlegesítése negatív töltésű ionnal. Mivel a kötőszövetben lévő sav pozitív töltésű, ezért egy negatív ionnal tudjuk semlegesíteni, melynek eredménye bázis és víz keletkezése. A semlegesített savak a kiválasztó rendszeren keresztül távoznak, így szervezetünk belülről kifelé válik egyre egészségesebbé.

Egészségügyi vonatkozások

A savak kalciumot vonnak el a csontokból, ezért a csontritkulás megel őzésének természetes eszköze. A negatív ionok a szabadgyökök megkötésében természetes módon játszanak szerepet. Minden változó korban lévő hölgy számára ez a kezelés nélkülözhetetlen! Csökkenti a tejsav mennyiségét a szövetközi folyadékban, ezáltal a rendellenes sejtek tápértéke csökken. Szignifikáns hatása van a spermák mozgékonyságának növekedésére.

Ionizált oxigén belélegzés eredménye

A tüd őn keresztül, a vér útján jut el az energia többlet a szervezetünk minden egyes
sejtjéhez. Ezáltal megtörténik az anyagcsere folyamatok összehangolása, így jön létre az olyan komplex hatás, mely minden egyes egészségügyi probléma megoldásának alapját képezi.

DERMIO CARE ® KÉSZÜLÉK + TOP HEAD „BÚRA“

 

 ....................................
Ajánlott böngészők: Mozilla Firefox; Opera