Kezdőoldal

Alakformálás

Gépi testkezelés

Manuális testkezelés

Masszázs

Kozmetika

Dermionológia arc és test anti ageing oxigénionos akezelés

Tű nélküli mezoterápia

Napsugár fekvő infraszauna

Szépséget ajándékba

AKCIÓK!

Újdonságok

Programjaink

Írásaim

Átváltoztatjuk

Aktuális

Kapcsolat

 

OTP, MKB, K&H szabadidő SZÉP KÁRTYÁT ELFOGADUNK


MANUÁLIS TESTKEZELÉSEK

 

Minden a tengerrel kezdődik...

8 gondosan és alaposan kidolgozott kezelési módszer, mely a tenger varázsát és érzését hozza el a kezelőszobába a Thalmer Thalasso terápiás termékeinek és kiegészítőinek segítségével. A Thalmer Thalasso terápia nemcsak kezelési módszereket és termékeket rejt, egy különleges környezetet és filozófiát is jelent- egy koncepciót, mely teljes mértékben leköti a vendéget kezdve az érkezéstől, a különleges alkotóelemeket használó kezelésen át, egészen a végső, édes ébredésig.

A Thalmer Thalasso terápia a tenger keltette különleges hangulat és békesség világát idézi fel. Amint beléptünk lenyűgöző és gazdag világába, kezdődhet a test  és lélek összehangolt ápolása.


 

A tenger jótékony hatása mindig is ismert volt. A élet eredete is a vízhez kötődik, éppen ezért hihetetlen a hasonlóság az emberi test és a tengeri víz összetételében.

A Thalmer Thalasso terápia egy újfajta szépségápolási koncepciót jelent, mely a tengert és a tengerhez kapcsolódó életérzést idézi fel a kezelés minden pillanatában.
 

Testkezelések Thalmer Thalasso terápiával:

 

Mélytisztítás
Az iszappakolás felvitele vagy a masszázs előtt egy test peelinget alkalmazunk, tengeri só és masszázsolaj keverékével. A bőrradír eltávolítja a faggyúmaradványokat és az elhalt hámsejteket, miközben a tengeri só hatóanyagai javítják a sejtek anyagcseréjét, élénkítik a vérkeringést, szabályozzák a faggyútermelődést és pótolják a bőr számára fontos ásványi anyagokat.

Eredmény: a bőr azonnal ragyogóbb, lágyabb és tisztább lesz.

 

Méregtelenítés
A kezelésnek nemcsak a bőrre, hanem az érzésekre is hatása van. Intenzív méregtelenítés a kezelés erőteljes pórustágító hatásának köszönhetően, a méreganyagok és szennyeződések könnyen eltávolíthatók.

Eredmény: A szövetek megszabadulnak a felgyülemlett káros anyagoktól, a bőr pedig élettel teli, egészséges lesz.

 

Felhalmozott folyadék eltávolítása
Megnyugtatja, fertőtleníti és tisztítja a bőrt. A Thalasso iszappakolások ásványi anyagokat pótló, fogyasztó, feszesítő, illetve mindhárom hatást egyesítő kezelések. A kezelés során az izzadás előidézésével a felesleges folyadékok és méreganyagok eltávoznak a szervezetből, valamint megszűnnek a vizesedés okozta duzzanatokat. A kezelés karcsúsító hatású.

Eredmény: Karcsúbb alak és simább bőr.

 

Karcsúsítás
Ennek a programnak a lényege a bőrsejtek működésének serkentése, a zsír lerakódásának felszabadítása illetve a zsírsavak energiává alakítása.

Eredmény: Harmonikusabb, karcsúbb alak, lágyabb bőr.

 

Bőrfeszesítés
A legtisztább, leghidegebb és legérintetlenebb tengerekből, valamint az Antarktiszról származó tengeri kivonatok segítségével a kezelés célja a kollagén termelés serkentése, a bőr megerősítése, simaságának és tónusának visszaállítása.

Eredmény: ruganyosabb, lágyabb és rugalmasabb bőr.

 

 ....................................
Ajánlott böngészők: Mozilla Firefox; Opera