Kezdőoldal

Alakformálás

Masszázs

Kozmetika

Arcápolás

Luxus arckezelések

Gépi arckezelések

Hajápolás

Kéz és lábápolás

Szolárium

Szépséget ajándékba

AKCIÓK!

Újdonságok

Programjaink

Írásaim

Átváltoztatjuk

Aktuális

Kapcsolat

 

 

 

 

 

 

 

KOZMETIKA
manuális, luxus arckezelések

ETRE BELLE HYALURONIC3 - háromszoros hatás:
A sokoldalú bőrmegújító képesség fokozó - tömörítés - simító - tömörítő!

A természetes öregedési folyamatok során a bőr hialuronsav tartalma már 25 éves kortól folyamatosan csökken. 60 éves korban visszaesik 10%-ra, ezzel együtt csökken a kötőszövet térfogata, ez ráncok kialakulásához vezet. A Hyaluronic3 termékek ellensúlyozni tudják ezt a térfogat veszteséget. Háromszoros aktivitással különböző molekulaméretben egyszerre több bőrrétegben. Fokozza a bőr egyedülálló vízfelvevő és vízmegtartó képességét. Elősegíti a kötőszöveti állomány újra tömörödését, lehetővé teszi a ráncok kitöltését.

.........................................................

ETRE BELLE ARANYPOROS - CAVIÁROS luxus arckezelés

Egy igazán különleges kozmetikai kezelés a csodás arcbőrért. Az arany és a kaviár egyedülálló kombinációjával készült Golden Skin német luxuskozmetikumai termékek segítségével kihozzuk Önből a maximumot!

Alap program

 • Letisztítás arany-kaviáros tisztítótejjel
 • Frissítő gél állagú arany-kaviáros tonik felvitele
 • Enzim peeling
 • Ampullás hatóanyag koncentrátum bevitele
 • Lezáró nappali krém

 

Medium program:

 • Letisztítás arany-kaviáros tisztítótejjel
 • Frissítő gél állagú arany-kaviáros tonik felvitele
 • Enzim peeling
 • Ampullás hatóanyag koncentrátum bevitele
 • Citozán maszk és meridián masszázs
 • Végül a szemkörnyék kezelése és lezáró arany nappali krém

 

Luxuskezelés:

 • Letisztítás arany-kaviáros tisztítótejjel
 • Frissítő gél állagú arany-kaviáros tonik felvitele
 • Enzim peeling
 • Ampullás hatóanyag koncentrátum bevitele
 • Citozán maszk
 • 22 karátos aranypelyhek és meridián masszázs
 • Végül a szemkörnyék kezelése és lezáró arany nappali krém

....................................................................

 

FIORE FASHION ZAFÍR - a tégelybe zárt ékszer!

 

Növényi őssejtek elegye liposzómába zárva

Összetevői:

HAVASI RÓZSA (Rododendron) levelének őssejtjét különleges technológiával vonják ki, majd liposzómába zárják. A havasi rózsa tengerszint felett nagy magasságban élő növény, melynek levelei értékes polifenolokat és fontos tápanyagokat tartalmaznak , melyek megvédik a növényt a hidegtől, szárazságtól, UV sugárzástól. A havasi rózsával kapcsolatos kutatómunkák során rájöttek, hogy e növény őssejtjei az emberi epidermisz őssejtjeit is megvédik a külső káros hatásoktól

HAVASI GYOPÁR őssejtje nagyon erős antioxidáns, gyulladás gátló és sejtvédő.

ZÖLDALMA ŐSSEJT KIVONATA (Phyto cell-tec malus) védő, regeneráló, öregedésgátló hatású, mely DNS szinten állítja helyre a bőrt.

NYÁRI ORGONA (Buddlea Davidii Stem Cell) , melynek jellegzetessége, hogy télen a nagy hidegben tövig kifagy, de tavasszal újra kihajt

További összetevői: ananász és áfonya kivonat, E vitamin.

Magas koncentrátumban tartalmaz hyaluronsavat és természetes fényvisszaverőt (zafír port és titánium dioxidot). A filler feltölti a száj, szem környéki és homlokon lévő barázdákat. A bőr feszessége a hexapeptid 8-nak köszönhető.

Antioxidáns hatású.

 

FIORE FASHION fiatalság elixír

Az utóbbi években egyre több kutatómunka folyik a növényi őssejtek bőrre kifejtett jótékony hatásáról. Bizonyított tény, hogy a növényi őssejtek elősegítik a bőr természetes regenerálódását. Rendszeres használata a sejteket folyamatos megújulásra ösztönzi. Nagyon precíz és szigorú biotechnológiai eljárásoknak köszönhetően sikerült a növényekből olyan hatóanyagokat kivonni, melyek extrém tisztasággal és minőséggel a legmagasabb hatékonyságot nyújtják.

A fiatalság elixír 4 aktív növényi őssejtet tartalmazó forradalmian új termék.

Összetevői:

HAVASI RÓZSA (Rododendron) levelének őssejtjét különleges technológiával vonják ki, majd liposzómába zárják. A havasi rózsa tengerszint felett nagy magasságban élő növény, melynek levelei értékes polifenolokat és fontos tápanyagokat tartalmaznak , melyek megvédik a növényt a hidegtől, szárazságtól, UV sugárzástól. A havasi rózsával kapcsolatos kutatómunkák során rájöttek, hogy e növény őssejtjei az emberi epidermisz őssejtjeit is megvédik a külső káros hatásoktól.

HAVASI GYOPÁR őssejtje nagyon erős antioxidáns, gyulladás gátló és sejtvédő.

ZÖLDALMA ŐSSEJT KIVONATA (Phyto cell-tec malus) védő, regeneráló, öregedésgátló hatású, mely DNS szinten állítja helyre a bőrt.

SZŐLŐ ISOMOLTO (Oligoszaharid) őssejtjeinek epigenetikai (átörökítő) és metabólikus tulajdonságai vannak. Pl. az antocionin mely a bíbórszínű növényekben található nagyon erős antioxidáns és hatékony az erős UV sugarak elleni védelemben.

A fiatalság elixír tartalmaz még egy nagyon fontos glikoproteint, (Pseudoalteromonos ferment extract), melyet egy Antarktiszról származó baktériumtörzsből biotechnológiával állították elő. Nagyon erős sejtvédő hatású, biztosítja a bőr zsír- vízháztartásstabilitását extrém hideg és száraz időben. Regeneráló, bőrmegújjító és összehúzó hatású. Beindítja az I. ésIV: típusú kollagén és elasztin képződést, ami elősegíti a bőr megfiatalodását. Csökkenti a ráncok málységét főként a homlokon és a szem környékén. Tartalmaz továbbá egy új antioxidánst a lipochoma 6-ot, melynek kettős hatása érvényesül. Egyrészt megköti az aggresszív nitrogént (RNS) és (ROS), melyek a fehérjék szerkezetét megváltoztatják, vagy gátolják az enzimek működését, befolyásolva a sejtek szabályozó funkcióját. Legutolsó kutatások bebizonyították, hogy a lipochoma 6-nak nagyon fontos szerepe van a bőr védelmében, az öregedés késleltetésében, leelőzve az eddig legismertebb antioxidánst a resverolt. A liposchoma-6   80%-ban javítja a sejtek életképességét.

A fiatalság elixír néhány nap alatt életre kelti a bőrt, visszaállítja annak frissességét, fiatalságát.

................................................................

THALMER THALASSO arckezelésekMINDEN A TENGERREL KEZDŐDIK..........

Az ózon káros hatásait semlegesítő arckezelés

A tenger energiáját felhasználó kezelés a bőr vitalitása érdekében.

A kezelés első fázisában alkalmazott lágy tisztítóhab, majd a méregtelenítő tisztító arctej megtisztítja és vitalizálja a bőrt. Különlegesen finom osztriga por és karibi tengeri só a legfőbb hatóanyaga a következő lépésben használt bőrradírnak, mely természetes mikrodermabráziós hatású.

Ezután egy különlegesen lágy szérumot teszünk a bőrre, majd egy értékes hatóanyagokat tartalmazó arcpakolást viszünk fel kozmetikai ecsettel, gyengéd, a tenger hullámait idéző masszírozó mozdulatokkal. A befejezésként alkalmazott lágy arctej és a THALMER gyógytea kortyolgatása pedig kellemes lezárása a kezelésnek.

 

Kezelés menete:

 • Letisztítás selymes tisztító habbal és bemasszírozás speciális tengeri szivaccsal
 • Radírozás természetes mikrodermabráziós radírral
 • Méregtelenítő, tisztító arctej felvitele
 • Masszírozás az ózon elleni védelmet nyújtó aktív szérummal
 • Ózon elleni védelmet nyújtó intenzív arcpakolás felvitele
 • Végül ózon elleni védelmet nyújtó arctej

 

 

ÖREGEDÉSGÁTLÓ ARCKEZELÉS

A tenger mélyéről származó hatóanyagokból álló exkluzív kezelés, mely simává, fiatalabbá varázsolja az arcbőrt. A kezelés első fázisában egy lágy hab, majd a méregtelenítő tisztító arctej megtisztítja és vitalizálja a bőrt. Különlegesen finom osztriga por és karibi tengeri só a legfőbb hatóanyaga a következő
lépésben használt bőrradírnak, mely természetes mikrodermabráziós hatású. Ezután az algákat és engeri ásványi anyagokat tartalmazó oxigenizáló szérum következik, majd egy különleges hidrogél maszk segíti az azonnali hidratálást és bőrfiatalítást. Befejezésként alkalmazott lágy krém és THALMER gyógytea kortyolgatása kellemes lezárása a kezelésnek.

 

Kezelés menete:

 • Letisztítás selymes tisztító habbal és bemasszírozás speciális tengeri szivaccsal
 • Radírozás természetes, fiatalító mikrodermabráziós radírral
 • Méregtelenítő, tisztító arctej felvitele
 • Masszírozás az öregedés gátló arc és szemkontúr szérummal
 • Öregedés gátló tengeri hidrogél maszk felvitele
 • Masszírozás öregedés gátló oxigenizáló krémmel

 

 

 
 


............................................
Ajánlott böngészők: Mozilla Firefox; Opera